16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AKP'li kadınlardan Tütüncü’ye ziyaret

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI’NDAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2010 Teşkilat Eğitim Toplantıları için Antalya’ya gelen AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Şahin ve Tütüncü, hükümetin Kepez’e yapacağı hizmetlerle, ilçenin sorunlarıyla ve çözüm yollarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nur Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Gökçen Enç de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Fatma Şahin’in, hem milletvekili hem de kadın kolları genel başkanı olarak başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Tütüncü, sosyal belediyecilik alanında kadınlara yönelik yaptıkları, yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin de, Ankara’da birlikte çalıştığı Başkan Tütüncü’nün, 9 aylık görev süresinde takdir gören çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Tütüncü’yü başarılı hizmetlerinden dolayı Kutlayan Şahin, “AK Parti Hükümeti olarak Antalya’ya, Kepez’e büyük önem veriyoruz. Sayın Tütüncü’den ilçenin sıkıntılarını, taleplerini dinledim. Kepez’in daha iyi hizmet alabilmesi için AK Parti Hükümeti olarak gerekli desteğini sağladık, sağlamaya da devam edeceğim. Her zaman Sayın Tütüncü’nün yanındayız, destekçisiyiz” dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI’NDAN TÜTÜNCÜ’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 16:18:04
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 18:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?