1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li Tanrıverdi Antalya'da

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, yapacağı hizmetlerle Antalya'yı, ilçeyi çekim merkezi haline getireceğini söyledi.

"Belediye Başkanları Bilgilendirme Toplantısı" için Antalya'ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette ilçenin sorunlarının çözümüne yönelik taleplerini AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi de olan Tanrıverdi'ye iletti.

Tanrıverdi de Başkan Tütüncü'nün, yapacağı çalışmalara destek olacaklarının sözünü verdi. Tütüncü'yü, "Kendisiyle, MYK' da uzun bir süre mesai yaptık. Gerçekten başaralı, üretken, gelecek vaat eden, ufuk sahibi bir arkadaşımızdı" sözleriyle öven Tanrıverdi, "Sayın Tütüncü, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde Kepez'de büyük bir başarı elde etti. AK Parti olarak Kepez Belediyesi'ni kazandık ancak kazanan Kepez halkımız oldu. Çünkü bizim misyonumuz, insan merkezli, hizmet odaklı çalışmadır. Bu misyonumuzu yerine getirme adına Sayın Tütüncü, yapacağı hizmetlerle Kepez'de önemli değişiklikler yapacak, Antalya'yı da önemli bir çekim merkezi haline getirecektir" dedi.

Başkan Tütüncü'nün, ilçeyi modernleştirme adına yapacağı hizmetlere, ilçenin sorunların çözümüne destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirten Tanrıverdi, "Sayın Başkanı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Bu çerçevede kendisinden daha kaliteli, yapacağı hizmetlere partimiz yerel yönetimler başkanlığının katkısının ne olacağı yönündeki beklentilerini aldım. Bundan sonra da diyaloglarımızı sürdüreceğiz. Sayın Tütüncü'nün, iyi bir hizmet üretebilmesi, Kepez'de yaşayanların daha huzurlu ve mutlu bir hayat sürebilmeleri hususunda bizden istediği her desteği kendisine veriyoruz, vereceğiz" dedi.

Tanrıverdi, AK Parti'nin 29 Mart Yerel Seçimleri'nde Türkiye'nin 7 bölgesinde de birinci parti olduğunu vurgulayarak, "Yerel seçimlerin iptal edildiği yerlerde yapılan mini seçimlerde de AK Parti, yine Türkiye'nin partisi olduğunu, bölge partisi olmadığını bir defa daha ortaya koymuştur" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, yerel yönetimlere büyük önem verdiklerine işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, yerel yönetimlerden gelmiş olması, yerel yöneticilerimiz açısından büyük bir avantajdır. Sayın Başbakan, belediye mevzuatı açısından önemli düzenlemeler gerçekleştirdi. Hem göreviyle orantılı imkanların sağlanması hem de idari sistemin daha sağlıklı hale getirilmesi adına yerel yönetimlerle ilgili reform çalışmalarımızı sürdüreceğiz".

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi'nin ziyaretiyle kendilerini onurlandırdığını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 13:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?