1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'li Tütüncü, Göçerler Pazarı'nda

AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 41 projesi içinde pazarcı esnafını da unutmadıklarını belirterek, onlara ücretsiz yer tahsis edeceklerini söyledi.

Kepez’in Göçerler Semt Pazarı’nda pazarcılarla ve vatandaşla buluşan Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, tüm semt pazarlarının üstünün kapatılarak, modern bir hale getirileceğini söyledi.

Pazarcıların en büyük sıkıntısı olan pazar yeri ücretlerinin de kaldırılacağını belirten Tütüncü, “Pazarcılarımızın en büyük derdi olan pazar yeri ücretlerini göreve geldikten sonra kaldıracağız. Bunu bizden başka kimse yapamaz. Özellikle hanımlarımızın alışveriş yaptığı pazar yerlerimizi daha modern şartlara kavuşturacağız. Hem pazarcılarımız hem de vatandaşımız daha rahat bir ortamda satışlarını ve alışverişlerini yapabilecekler” dedi.

Pazar ziyareti sırasında esnafa, Tütüncü’nün projelerini anlatan broşürlerden de dağıtıldı. Projelerle ilgili görüşlerini aldığımız pazarcı esnaflarından Hüseyin Darı, en büyük sıkıntılarının yer ücreti olduğunu belirterek, göreve geldiklerinde bu ücreti almayacağını belirten Tütüncü’ye teşekkür etti.

Diğer bir pazarcı esnafı Ayşe Ak da, “Bu proje uygulanırsa çok iyi bir uygulama olacak. Bütün esnaf rahat edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 15:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?