16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AKP'li Tüzmen Antalya'da

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TÜZMEN ANTALYA'DA

AK Parti Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen, AK Parti hükümeti döneminde yapılan çalışmalar neticesinde terörden kurtulacaklarını söyledi.

AK Parti Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen'e il teşkilatını ziyareti dolayısıyla teşekkür eden İl Başkanı Hüseyin Samani, teşkilat çalışmaları ve Antalya'daki gelişmeler hakkında Tüzmen'e bilgi verdi.

AK Parti Mersin Milletvekili Kürşat Tüzmen, AK Parti Antalya İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ziyarette Hakkari ve İstanbul Halkalı'daki saldırılar sonucunda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Tüzmen, şöyle konuştu: "Terörle mücadele devam edecek. Bizden önceki hükümetler de bu bela ile uğraştılar ancak terörü sonlandıramadılar. Ben inanıyorum ki bizim dönemimizde yapılacak çalışmalarla terörün üstesinden gelecek hamleler atılmış olacaktır.

Çalışmalarımızın neticelenmesi ile biz bu terörden kurtulacağız. Çünkü terörün amacına ulaştığı hiçbir zaman görülmemiştir."

BU OYUNLARI TÜRK MİLLETİ BOZACAKTIR

Adana'da düzenlenen Türkmen Festivali'nde 'Türkmen Beyi' seçildiğini belirten Tüzmen, "Baktığımız zaman görülüyor ki; Türkmenler hep sevgi ekmişler. Hiçbir zaman toprağa mayın ekmemişler. İçinde yaşadıkları ülkede böyle şeylere hiçbir zaman bulaşmamışlar" dedi.

Demokratik açılım yaptıklarını anlatan Tüzmen, konuşmasına şöyle devam etti: "Roman açılımı yaptık. Romanlar genelde en az eğitim gören en az şartlara sahip insanlardır. Ama hiçbirisi bu ülkenin askerine, polisine vurmamıştır. Dolayısıyla işi iyi düşünmek ve analiz etmek gerekmektedir. Bu oyunu da Türk milleti bozacak. Biz hepimiz tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak esasından hareket ediyoruz."

İŞSİZLİKLE MÜCADELEYİ YATIRIM ÇEKEREK ÇÖZEBİLİRİZ

Gündemin bir diğer maddesinin işsizlik olduğunu belirten Tüzmen, "Antalya gibi çok yüksek istihdam rakamlarının sağlandığı bir ilde dahi her aileden bir insanımız mutlaka işsizdir" dedi. Her aileden bir işsiz mutlaka olduğunu anlatan Tüzmen, sözlerine şöyle devam etti: "İşsizlikle mücadeleyi yatırım çekerek çözebiliriz. Antalya'ya baktığımız zaman yatak sayısı ne kadar fazlalaşırsa, ne kadar turizm tesisi olursa işsizlik o kadar azalıyor. Tarım ile uğraşan kesim tarım ürünlerini, sanayi ürünleri haline

çevirmeye başlıyor ve ne kadar tarım işçisi çalıştırıyorsa işsizlikle mücadele o kadar rahat bir şekilde yapılabiliyor. Antalya'da 700 binden fazla yatak var, Mersin'de 7 bin yatak var. Bizim Mersin olarak Antalya'nın seviyesine gelebilmek için yüz kat daha fazla çalışmamız lazım. Antalya'da bu kadar tesis olmasaydı, havaalanını genişletmek zorunda kalmazdık. Bugün Mersin'e daha yeni bir havaalanı yapacağız. O zaman turist gelecek, yatak sayısı artacak. Bunlar birbirine bağlı, o zaman göç kendi yerinde

durmaya başlayacaktır. Mersin işsizliğin en yüksek olduğu bir yerdir. Tarım, turizm tesislerini ticaret ve sanayi erbabını, taşımacılık sektörünü geliştirmek lazım. Bizim bölgemiz turizm, tarım ve ticaret açısından önemli bir bölgemizdir."

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TÜZMEN ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 15:27:00
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 19:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?