1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

AKP'lilerin araçlarının lastiğini kestiler

Korkuteli ilçesinde Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ile Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ve Korkuteli Belediyesi Veteriner hekim Ali Kartop’a ait araçların lastikleri kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından geçe geç saatlerde evlerinin önünde kesildi.

AK Parti’den Korkuteli Belediye başkanlığı için 3. kez aday olan Adnan Uğurlu, otomobiline ait lastiklerin kesilmesine bir anlam veremediğini belirterek, “ Konuyu güvenlik güçlerine intikal ettirdim, gerekli soruşturma sürüyor” dedi.

Söz konusu olayın dün gece bilinmeyen bir saatte meydana geldiğini ifade eden Başkan Adnan Uğurlu, “ Seçim çalışmaları tamamlayıp gece geç saatlerde İlçe merkezindeki evine döndüm. Sabah kalktığımda, Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve Korkuteli spor kulüp başkanı Arif Çoraman,” Başkanım aracımın 4 lastiği kesilmiş” demesinin ardından bende evden çıkıp evimin önündeki park halindeki aracımın 3 lastiğinin kesici aletlerle patlatıldığını gördüm. Daha sonraki araştırmalarımda sanayi esnaflarından Ramazan Ak’a aracın 3, Korkuteli Belediyesinde görevli Veteriner hekim Ali Kartop’a ait aracın 3 tekeri kesilmiş. Konuyu Korkuteli Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdim” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen olayın belediye başkanı olması ya da tekrar aday gösterilmesi ile bir ilgisinin olup olmadığını bilmediğini kaydeden başkan Uğurlu, “İlçede seçimin sükûnetine gölge düşürmek için yapılmış olsa da bu tür hareketler bizi yıldıramaz. Biz demokrasi içerisinde hoşgörülü bir seçim olmasını istiyoruz. Korkuteli’nde hiçbir parti adayına böyle bir çirkin hareket yapılmasını tasvip etmiyoruz. Her zaman güzel bir şekilde kardeşçe seçim yarışı yapılmasından yanayız. Sonuçta seçimlerden sonra insanlarla yine yüz yüze bakacağız, yine arkadaş ve dostluklarımız devam edecektir” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 16:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?