16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

AKP'nin gezileri devam ediyor

AK PARTİ  GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı , sorunları yerinde saptamak amacı ile Korkuteli’ne bağlı belde ve köylerinde gezilerine devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaceliloğlu, köylülerin ve muhtarların sorunlarını yerinde dinlemek ve görmek amacı ile gezilerinin devam ettiğini belirtti. Yayla köylerinin tamamını ziyaret ettiklerini ifade eden Karaceliloğlu, “Küçüklü, Kayabaş, Çıvgalar, Kızılcadağ, Mamatlar, Duraliler, Yeşiloba, Bahçeyaka, Manay, Kozağacı, Osman Kalfalar, Kırkpınar, Taşkesik ve Yeleme köylerini ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Muhtarların düzenlediği toplantılarında köylülerimizle birebir görüşme imkanı bulduk” dedi.

KÖYLERİN SORUNU YOL

Köylerde en büyük sorunun yol olduğunun ortaya çıktığını ifade eden AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaceliloğlu, şunları söyledi:

“Yollarda meydana gelen bozulmaların ise daha çok mermer taşıyan büyük tonajlı kamyon ve tırlar nedeniyle oluştuğu saptandı. Mamatlar'dan itibaren köy yollarının tadilatına başlanmasına karar alındı. Greyder ile Mamatlar'dan başlanarak 20 gün içinde tüm köylerin bozuk olan yollarının yapımı tamamlanacak.”

AK PARTİ  GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 13:31:02
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 14:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?