21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

AKP'ye avukat başkan!

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'NA MUSTAFA KÖSE ATANDI

AK Parti eski İl Başkanı Hüseyin Samani'nin milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevine Avukat Mustafa Köse atandı.

AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Mustafa Köse, düzenlediği basın toplantısında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl başkanlığı görevinin bir bayrak yarışı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “İl başkanımız Hüseyin Samani'nin istifasının ardından genel merkezimiz il başkanlığı için bir çalışma başlattı. Antalya'da temayül yoklaması gerçekleştirildi. 200 civarında teşkilat mensubumuz katıldı. Antalya İl başkanlığı görevi, MKYK üyelerimiz, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen, yeni atanacak 35 il başkanımızın katıldığı toplantıda mazbata verilmek suretiyle tebliğ edildi. İl ve bölge koordinatörümüzle yaptığımız temayülde öne çıkan ismin ben olduğumu ifade ettiler. 39 ilin ataması olduğunu belirterek daha sonra Ankara'ya davet edeceklerini ifade ettiler. Dün Ankara'ya davet ettiler. Başbakanımız ve ataması gerçekleştirilen 35 il başkanıyla yaklaşık 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirdik. Başbakanımız bizleri tek tek tanıma fırsatı buldu” dedi.

İl Başkanlığı görevinin Antalya'ya ülkemize ve teşkilatlara hayırlı olmasını dileyen Köse, “Partimizin kurulduğu günden itibaren görev yapmış, kurucu il başkanımız Habip Akhan ve yönetim kurulu üyelerine, Ramazan Avcı ve yönetiminde görev alan kardeşlerimize, bugün aramızda olmayan il başkanımız Hamza Taş'ı bu vesileyle bir kez daha rahmetle anarak, kurulduğu günden bu yana görev yapan ve son 4 yıldır il başkanlığı görevini başarıyla yürüten il başkanımız Hüseyin Samani'ye burada sizlerin huzurunda bir kez daha başarılı çalışmaları ve katkıları dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Tüm teşkilat mensupları ile partililerimiz, hep birlikte Antalya il teşkilatını ileriye ve başarıya taşıyacağız” diye konuştu.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'NA MUSTAFA KÖSE ATANDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 15:48:02
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 15:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?