16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Aksu Belediyesi’nden ücretsiz gezi

AKSU BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ GEZİ

Aksu Belediyesi, düzenlediği organizasyon ile Çanakkale Zaferi’nin 95’inci yılında 2 bin 500 vatandaşı Çanakkale’ye götürdü.

Aksu Belediyesi hafta sonu düzenlediği özel bir gezi ile Aksu’lu vatandaşları Çanakkale’ye götürdü. 48 araçtan oluşan ve yaklaşık 2 bin 500 kişiyi bulan vatandaşı ücretsiz olarak Çanakkale’ye götüren Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım gezi boyunca vatandaşlarla yakından ilgilendi. Çanakkale Savaşı’nın yapıldığı tüm alanları rehberler aracılığı ile gezen binlerce Aksu’lu zaman zaman duygusal anlar yaşarken, büyük zafer için canlarını feda eden şehitler için dua etti.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Çanakkale Zaferi’nin 95!inci yılı nedeniyle düzenledikleri organizasyonun bu yıl ilk olduğunu belirterek, “Bu ülkenin hangi şartlarda kazanıldığını yerinde görmek, atalarımızın kanlarını ve canlarını hiç düşünmeden feda ederek büyük zaferi nasıl kazandıklarını herkese gösterebilmek adına bu anlamlı geziyi yaptık. Amacımız bizlere bu güzel vatanı bırakabilmek için orada kefensiz yatan tüm şehitlerimize dua ederek onları anmaktı” dedi. Başkan Yıldırım, geziyi önümüzdeki yıllarda da düzenlemeyi düşündüklerini ve katılım sayısını artıracaklarını belirtti.

AKSU BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ GEZİ
AKSU BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ GEZİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 13:57:00
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 14:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?