22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aksu Belediyesi’ne yeni bina

AKSU BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET BİNASI

Aksu Belediyesi yeni hizmet binası yapımı için Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve AST İnşaat yetkilisi Natik Abbasov arasında protokol imzalandı.

AST İnşaat tarafından Aksu Belediyesi’ne yapılacak olan yeni hizmet binasının protokol töreni Aksu Belediye Başkanlığında gerçekleştirildi. İmza törenine Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve binanın yapımını üstlenen AST inşaat yetkilisi Natik Abbasov katılırken, atılan imzalarla yeni hizmet binasının yapımı için start verildi. Aksu İlçesi Çalkaya mahallesinde yapılacak olan yeni hizmet binası 15 bin metrekarelik arsa üzerine 5 bin 500 metrekare kapalı alan olarak ve 4 kat şeklinde yapılacak.

İSMAİLOV’DAN HİBE

AST inşaat yetkilisi Natik Abbasov, “Mardan Palace Otel olarak bölgeye güzel bir otel kazandırdık. Aksu Belediye Başkanımız İsa Yıldırım’ın isteği üzerine Telman İsmailov modern bir hizmet binası yaparak belediyemize hibe etmek istedi. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bölgemize yakışır bir binayı yaparak kendilerine teslim edeceğiz” dedi.

Mardan Palace Otel ve AST İnşaat firması sahibi Telman İsmailov ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Aksu İlçesi’ne modern bir hizmet binası yapılacağını belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım “Aksu ilçe olduktan sonra mevcut binalarımız hizmet için yetersiz kalıyordu. İki ayrı binada zor şartlar altında vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyorduk. İsmailov ile yaptığımız görüşmeler neticesinde kendisi Aksu’ya yakışır bir hizmet binası yapmayı kabul etti. Projesi tamamlanan bina bugün itibarı ile start aldı. İsmailov ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İsa Yıldırım, AST İnşaat yetkilisi Natik Abbasov’a imzaların atılmasının ardından özel tablolu Türk Bayrağı hediye etti.

AKSU BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET BİNASI
AKSU BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET BİNASI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 12:58:01
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 22:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?