1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aksu organize tarımın merkezi olacak

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, partisinin Aksu adayı İsa Yıldırım ile gerçekleştirdiği Çalkaya pazaryeri esnaf ziyaretinde ihracatı 2 yıl içinde artıracağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Partisinin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım ile Çalkaya pazaryeri esnafını ziyaret eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, 2 yıl içinde ihracatı artırma sözü verdi. Pazarcılar ile sohbet eden Çelik, "Tarımda üretilen ürünlerin yüzde 7'si ihraç ediyor. Aksulu vatandaşlarımızın birçoğu tarımcılıkla geçiniyor. O yüzden 2 yıl içinde yüzde 7 olan ihracatı yüzde 15'e çıkaracağım" dedi.

İhracat yüzde 15 olacak
Aksu bölgesinin çok önemli olduğunu ve Aksu'nun doğru ve ehil ellere teslim edilmesi gerektiğini ifade eden Çelik, ehil olarak da partisinin adayı İsa Yıldırım'ı işaret etti. Tarımda üretilen ürünün, yüzde 7'sinin ihraç edildiğini belirten Çelik, "Tarımda ihracatın da artırılması konusunda önemli projelerimiz var. Aksu'yu organize tarımın merkezi haline getireceğiz. 2 yıl içinde de ihracatımızı iki kat arttırıp yüzde 15'e çıkaracağız. Çiftçimizin ürettiği ürünleri en iyi şekilde pazarlayacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?