22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aksu’da kaçak yapıya af yok

AKSU’DA KAÇAK YAPIYA AF YOK

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak yapılarla mücadelesini sürdürüyor.

Aksu İlçe sınırları içerisinde kaçak yapılarla mücadelesini sürdüren Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın talimatıyla kaçak yapı yapanlara göz açtırmıyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü ekipleri ile birlikte tüm mahallelerde denetimler yaparak 2-B arazisi, hazine arazisi ve tapulu arazilere kaçak ve ruhsatsız yapı yapmaya çalışan vatandaşları uyarıyor. Ekipler tüm uyarılara karşı yapılan kaçak yapıları ise yıkıyor.

Aksu Belediyesi ekipleri tespit edilen 7 kaçak bina ve subasmanını Zabıta Müdürü Halil Hor, kaçak yapı ile mücadelelerinin kararlılıkla devam ettiğini söyledi. Hor, hazine arazisi, 2-B arazisi ve Tapulu araziler üzerine yapılan 10 kaçak ve ruhsatsız binayı yıkarak, bölgede kaçak yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda da birçok kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdiklerini belirten Hor,”Vatandaşlarımız mağdur olmak istemiyorsa kesinlikle kaçak yapı yapmamalıdır. Aksu’da kaçak yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğimiz için vatandaşlarımız mutlaka imarlı, iskanlı ve ruhsatlı binalar yapsınlar. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kaçak yapılarla mücadeleye devam ederek kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz” dedi.

AKSU’DA KAÇAK YAPIYA AF YOK
AKSU’DA KAÇAK YAPIYA AF YOK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 12:14:02
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 12:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?