1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Aksu'da sünnet kayıtları başladı

Aksu Belediyesi tarafından 14 Ağustos’ta düzenlenecek olan Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. Başkan Yıldırım, düzenlenecek olan şölende 300 çocuğun sünnet olacağını söyledi.

Antalya’nın Aksu ilçe Belediyesi tarafından bu yıl ilk yapılan ve geleneksel şekilde düzenlenmesi planlanan 1. Perge Festivali kapsamında düzenlenecek olan Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. Aksu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünde başlayan kayıtlar 10 Ağustos tarihinde sona erecek.

Yapılacak Festivalin geleneksel hale getirilerek önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlarla olacağını belirten Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım “ Festival kapsamında 300 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Ülkemizde yaşanan kriz ortamında bir nebze de olsa insanlarımıza katkı yaparak yardımcı olmayı hedefliyoruz” dedi.

Belediyenin görevinin sadece yol yapmak, çöp toplamak veya ilçeye parklar kazandırmak olmadığını belirten Yıldırım “Göreve geldiğimiz günden itibaren hızlı bir şekilde imar ve alt yapı çalışmalarına ağırlık verdik. İlçemizde yeni kaldırım ve yolların yanı sıra yeni parklar yapıyoruz. Tüm bunların yanında vatandaşlara katkı sağlayabilecek sosyal projelere imza atıyoruz. 14 Ağustos günü muhteşem bir şölen düzenleyerek İlçemiz sınırlarında yaşayan yaklaşık 300 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Halkla İlişkiler birimine müracaat edebilir.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 10:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?