1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Aksu'nun kaportasını düzelteceğiz'

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Menderes Türel ile AK Parti Aksu İlçesi adayı Burhan Kılıç, sanayi esnafı ve pazar esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Türel ve Kılıç, esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Türel, sanayi esnafına kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Çalkaya Sanayi Sitesi esnafı, yaklaşık bir yıl önce sitenin yollarını asfaltlayan Başkan Türel'e teşekkür ederek, "Bizi yıllardır çektiğimiz çamurdan siz kurtardınız. Antalya'ya yaptığınız hizmetler ortada. Sizden çok memnunuz, destekliyoruz" dedi.

AK Parti adayları Menderes Türel ve Burhan Kılıç, bir tamirci atölyesinde karşılaştıkları tansiyon cihazı satan bir mümessile tansiyonlarını ölçtürdü. Türel'in tansiyonu 13'e 8, Kılıç'ın tansiyonu 12.5'a 7.5 çıktı. Tansiyonları oldukça ideal çıkan Türel ve Kılıç, "Durmak yok yola devam" dedi.

Başkan Türel, başka bir tamircide, ustaya ne tür tamir işleri yaptığını sorunca, "Kaporta düzeltiyoruz" cevabını aldı. Türel de bunun üzerine, "Aksu'nun da kaportasını biz düzelteceğiz" esprisinde bulundu. Bu espri esnaf ve partilileri kahkahaya boğdu.

Menderes Türel ile Burhan Kılıç daha sonra Aksu pazarını gezdi. Burada pazarcı esnafına "hayırlı işler" diyen başkan adayları, alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Sorunları olup olmadığını soran Türel ve Kılıç'a ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar, başarılı hizmetlerin devamını diledi. Pazarcı esnafı, Türel ve Kılıç'a ürünlerinden ikram etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 18:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?