21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Aksu’ya 24 derslikli yeni okul

AKSU’YA 24 DERSLİK YENİ OKUL

Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesine yapılacak olan 24 derslik İncik İlköğretim okulunun protokolü imzalandı.

Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesinde 1976 yılında üç derslik olarak yapılan ve geçtiğimiz yıl prefabrik ek derslikle sınıf sayısı yedi ye çıkarılan İncik İlköğretim okulu 24 derslikten oluşan yeni okuluna kavuşuyor. Aksu İlçesi Kalkındırma Derneğince yaptırılacak olan İlköğretim okulunun protokolü Aksu Kaymakamlık makamında imzalandı. Aksu Kaymakamı Raif Özener, Aksu belediye Başkanı İsa Yıldırım, Aksu ilçesi kalkındırma derneği başkanı Hüseyin Yılmaz, Başkan yardımcısı Nurettin Alptekin, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Aksu Belediye Başkan Yardımcılarından Nurfi Yar ve Nevzat Bozarslan katıldı.

İçerisinde teknoloji sınıfı, toplantı salonu, gibi alanların yer aldığı okulun Antalya’nın en güzel okulları arasında yer alacağını belirten Aksu kaymakamı Raif Özener 24 derslikten oluşan okulun mimarisinin Antalya’da bir ilk olacağını belirtti. Okulun en kısa sürede tamamlanarak eğitim ve öğretime açılmasını isteyen Aksu Kaymakamı Özener Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’dan tam destek istedi.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ise İlçeye yapılacak olan 24 derslik İncik İlköğretim Okulunun Güzelyurt mahallesinde eğitim kalitesini arttıracağını bu nedenle emeği gecen ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

AKSU’YA 24 DERSLİK YENİ OKUL
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 16:15:05
Güncelleme :22 Şubat 2011 Salı 16:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?