21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alanya'da 3 ayrı kaza!

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Alanya'da Saray Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde Ahmet Ç.'un (40) kullandığı 07 HAT 51 plakalı motosiklet, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen Meryem Öksüz'ün (47) sağ ayağının üzerinden geçti. Yaralanan Öksüz, kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alınırken motosiklet sürücüsü Ahmet Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Atatürk Caddesi'nde meydana gelen kazada ise bisikletiyle seyir halinde olan Alim Balaban'a (39), sürücüsü henüz tespit edilemeyen 07 NDU 75 plakalı motosiklet çarparak olay yerinden kaçtı. Bisiklet sürücüsü Balaban olay yerine çağırılan ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis kaçan motosiklet sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kızlarpınarı Mahallesi Zamanoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında da Hamza B.(30) idaresindeki 07 NJU 75 plakalı motorsiklet ile sürücüsü tespit edilemeyen 07 LC 976 plakalı otomobil çarpıştı. Motorsiklet sürücüsü Hamza B. ve motosiklette yolcu olarak bulunan Ali Belen'nin (21) yaralanmasıyla sonuçlanan kazada, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 14:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?