15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya'da dehşet kaza!

ALANYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 8 YARALI

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'İ Türk 2 kişi hayatı kaybetti, 8 yabancı uyruklu turist yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Alanya-Antalya karayolu Dinek mevkiinde, hatalı manevra yaptığı iddia edilen Hasan D. (28) idaresindeki otomobil, içinde yabancı turistlerin bulunduğu bir cipe çarptı.

Çarpmanın etkisi ile bariyerlere çarpan cip takla attı. Kazada cipte bulunan yolculardan Letonya uyruklu Leine Aksika (27) olay yerinde, cip sürücüsü Şadi Çetin (30) ise yaralı olarak kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayda yaralanan 8 kişiden Maruta Aksıka (65) ve Olegs Bervu (40) Özel Can Hastanesi'nde, Hollanda uyruklu Thea Coener (50), John Coener (51), Adromser Dewith (59), Adrianuc Dewith (60), Belçika uyruklu Paelinch Piter ve Valeria Dergıg (20) ise Özel Hayat Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Özel Hayat Hastanesi'ndeki yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi veren Op. Dr. Ali Öz, "Trafik kazası nedeniyle 6 yaralı hastanemize geldi. Yaralılardan 4'ünde ciddi kırık ve kesikler ile kafa travmaları mevcut. 2 yaralıda yüzeysel kesikler bulunuyor. Bütün yaralıların beyin tomografileri çekilip tetkikleri yapıldı. Şuan için beyin kanamaları mevcut değil. Tetkik ve tedavileri yapılarak gözlem altına alındı" dedi.

Kaza nedeniyle yol kısa bir süre trafiğe kapatıldı.Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Hasan D. (28) gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ALANYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 8 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 22:54:05
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 23:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?