16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Alanya'da hortum paniği!

ANTALYA'DA HORTUM

Antalya'nın Alanya ilçesinde, sabah saatlerinde başlayan yağmurun ardından denizde hortum oluştu. Kıyıya yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta oluşan dokuz hortumdan 2'si karaya çıktı. Panik ve maddi hasara neden olan hortumlar bir süre sonra gözden kayboldu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde günlerdir süren sıcak ve nemli hava sabah saatlerinde yerini yağmura bıraktı. İncekum beldesi açıklarındaki denizde 2'şerli ve 3'erli hortumlar oluşmaya başladı. 5 yıldızlı otellerin plajına 2 kilometre kadar yaklaşan hortumlar kıyıya yanaştığı sırada turistler arasında panik yarattı. Plajda güneşlenen turistler eşyalarını alarak otellerine döndü. Hortumlardan 1'i Okurcalar beldesi Çimtur mevkiinde karaya ulaştı. Hortum kısa sürede kaybolunca hasar oluşmadı. İncekum

beldesinde denizde çıkan hortum ise kıyıya yöneldi. Deniz kenarındaki Arena Restoran'ın bahçesine giren hortum restoran sahibi tarafından kamera ile görüntülendi. Karaya çıkan hortum restoranın çatısında ve bahçede maddi hasara yol açarak kayboldu.

Sahil kenarından bulunan Arena Restoran İşletmecisi Ahmet Erdoğan, kıyıya çok yakın mesafede oluşan hortumu kamera ile görüntüledikleri sırada hortumun restorana yöneldiğini ve büyük bir panik yaşadıklarını söyledi. Bu sırada restoran çalışanlarının yere yatarak kendilerini korumaya çalıştığını belirten Erdoğan, "Hortum büyümeden kayboldu. Çatıya ve bahçeye zarar verdi. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.

ANTALYA'DA HORTUM
ANTALYA'DA HORTUM
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 13:13:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 16:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?