15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya'da kaza: 1 polis yaralı

ALANYA'DA KAZA: 1 POLİS YARALI

Antalya'nın Alanya ilçesinde, tehlikeli motosiklet kullanan iki öğrenciyi yakalamak isteyen motosikletli sivil polis timi kaza yaptı. Kazada bir polis memurunun ayağı kırılırken diğer polis memuru kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Çıraklık Eğitim Merkezi önünde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne bağlı sivil motorize timinde görevli polis memurları Hacı Mehmet Kurunç (32) ve Aydın Özdemir (35), üzerinde iki lise öğrencisi bulunan ve trafikte tehlike oluşturan 07 E 4401 plakalı motosikleti takibe aldı.

Yaşanan kovalamaca sonunda lise öğrencileri 42 AE 448 plakalı otomobile çarptı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapan polis memuru Hacı Mehmet Kurunç ve ekip arkadaşı devrilen motosikletin altında kaldı. Motosiklette bulunan gençler yaya olarak kaçtı.

Özdemir de, olay yerine gelen polisler tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde Özdemir'in ayağında kırık olduğu belirlenirken ameliyata alınacağı öğrenildi.

Çıraklık Eğitim Merkezi'nde öğrenim gören Ahmet U. (17) ve Ahmet A.E. (17) adlı iki liseli ise Cikcilli beldesinde yakalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 12:44:00
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 14:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?