22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya'da Rus usulü düğün!

Ukraynalı işadamı Gennady Zalessky, Rusya'nın tanınmış sosyete dünyasından 27 yaşındaki Viktorya Devyatkina ile Alanya'da evlendi.

Alanya'nın Kargıcak beldesinde Goldcity Turizm Kompleksi sakinlerinden 38 yaşındaki Gennady Zalessky, 2007'de davetli olduğu bir doğum gününde hukukçu Viktorya ile tanıştı.

Bir yılı aşkın süre arkadaşlıkları devam eden Gennady ile Viktorya evlilik kararı aldı. Kargıcak beldesindeki Goldcity Turizm Komleksi'nde aylar öncesinde düğün hazırlıkları başlatan çift, iki gün iki gece düğün yaptı.

Rus geleneklerine göre kız isteme töreni ile başlayan düğün renkli görüntüler oluşturdu. İşadamı, kız isteme merasiminde gelinin çıkacağı kapı önüne bereket getireceğine inandığı ve gelenin daha ömrü boyunca saklayacağı 1 dolarlar ile isim yazdı.

Ardından serenat yapmak için sandalye üzerine çıktı. Sandalyeden inip plastik bir kap üzerinde alkışlar eşliğinde dans etti. Zorlu ve bir o kadar eğlenceli geçen tören sonunda çiftler nihayet birbirine kavuştu.

Goldcity Beach'de düzenlenen nikah töreni sonrası akşam komplekste ülkesinden getirttiği sanatçılarla doyumsuz bir müzik keyfi yaşattı. Gece sahneye önce Gürcü Soso Pavliaşvili çıktı. Bir saati aşkın süre sahnede kalan sanatçı seslendirdiği şarkılarla hayranlarına doyumsuz saatler yaşattı.

RUS USULÜ PLAJDA KINA
Düğünün ikinci günü Ryajepiy Prihod geleneğine göre eğlence sürdü. Gelin ve damat sıra dışı kıyafetleriyle dikkat çekerken, Viktoriya için kına gecesi benzeri bir eğlence yapıldı. Viktoriya Zalessky, bir perde arkasında Gennady Zelassky'e önce gösterilmedi.

Ardından yöresel kıyafetleriyle gelinin yakınları bir halka oluşturdu müzik eşliğinde dans etti. Damat bir arkadaşı ile dans eden halkayı aştı. Çiftlerin buluşmasıyla düğünde eğlenceli anlar yaşandı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?