22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya'da taksici cinayeti

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde taksicilik yapan 2 çocuk babası 48 yaşındaki Harun Yıldırım, ormanlık alanda taksisinde bıçaklanarak öldürüldü. Gasp amacıyla öldürülmüş olduğu ihtimali üzerinde durulan taksicinin, katiliyle bir süre boğuştuğu ve bu esnada ellerinin de kesildiği belirlendi.


Alanya'da 10 yıldır Saray Taksi durağına bağlı olarak kendi aracı ile taksicilik yapan Harun Yıldırım, bugün saat 01.57'de Damlataş Kavşağı'ndaki bir otelin önünden müşteri aldı.

Kameralı güvenlik sisteminin kaydettiği görüntülerinden, müşteriyi aldıktan 2 dakika sonra Dinek mevkiindeki Hacı Mehmetli ormanlık alanına doğru döndüğü belirlenen taksiciden, o saatten sonra haber alınamadı.

Eşi ve taksi durağındaki arkadaşlarının defalarca cep telefonundan aradığı Harun Yıldırım, ormanlık alanda 07 H 0843 plakalı aracının içinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinden geçen bir kişinin ihbarıyla cesedi bulunan taksicinin ellerindeki kesikleri inceleyen polis, ölmeden önce katili ile mücadele ettiği sonucuna ulaştı.

2 çocuk babası Yıldırım'ın göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle öldürüldüğü, cep telefonunun yanında olduğu, ancak üzerindeki paranın alındığı belirlendi. Taksici Yıldırım'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi morguna götürüldü.

Polis, görüntü kayıtlarını inceleyerek taksicinin son müşterisinin kimliğini belirlemeye çalışıyo

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 13:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?