22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya’da ‘tanıtım bütçesi’ atağı

ALANYA’DA ‘TANITIM BÜTÇESİ’ ATAĞI

Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) 2010-2011 yılı bütçesi 328 bin TL olarak belirlendi.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, tanıtım bütçesinin arttırılması amacıyla katılım ve destek heyecanı yaratılması ya da bir kampanya başlatılması gerektiğini söyledi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde 108 kişinin bir araya gelerek 10 Eylül 1995 yılında ilçenin tanıtımı amacıyla kurduğu ALTAV’ın Mali Genel Kurul Toplantısı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu ve Vakıf üyeleri katıldı. Toplantıya 118 üyeden sadece 18 üye geldi.

ALTAV’IN BÜTÇESİ 328 BİN TL

Vakfın 2009 yılı faaliyet raporunu okuyan ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu, geçtiğimiz yıl değişik ülkelerde 32 turizm fuarına katıldıklarını belirterek, bu yıl ki fuar trafiğinin de yoğun olduğunu ifade etti. Kaptanoğlu, bazı sahneleri Alanya’da çekilen Finlandiya yapımı Moments adlı filmin, İsveç’in Göteborg ve Fransa’nın Cannes şehirlerindeki sinema festivallerinde gösterileceğini belirtti. Konuşmaların ardından Vakfın 328 bin TL olarak belirlenen 2010-2011 yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ise belediye, ALTSO, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ve Alanya Çevresi Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı İşletme Birliği’nin Vakfa destek verdiğini belirterek, “Yük götüren koca deve 4 kurum kalmış. Bölgede rekabet etmek için elimizi taşın altına koymalıyız. Buraya gelenler bizim için önemli ama gelmeyenlerin de kendilerini sorgulaması lazım. Vakfın yaptığı işler kolay değil. Vatandaşlara yapılanları iyi anlatmalı. ‘Bu bütçe ile nasıl rekabet edeceğiz’ gibi sızlanmak yerine bir kampanya ile hep beraber destekçi olalım. Katılım ve destek heyecanını yaratmamız gerekiyor” dedi.

ALANYA’DA ‘TANITIM BÜTÇESİ’ ATAĞI
ALANYA’DA ‘TANITIM BÜTÇESİ’ ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2010 Çarşamba 17:40:02
Güncelleme :29 Aralık 2010 Çarşamba 17:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?