7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alanya'da trajik kaza

Alanya ilçesinde bir aracın çarpması sonucu ayağı kırılan at veteriner tarafından iğne ile uyutulurken, erkek at dişisinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Kazaya tanık olan Danimarkalı turist ise gözyaşlarına boğuldu. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Oba Göl mevkiinde D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Hayri C. yönetimindeki 33 HC 455 plakalı araç, aniden yola çıkan atlardan birine çarparak ayağının kırılmasına neden oldu. Dişi at kanlar içinde yolun ortasında kalırken, kaçan erkek at bir süre sonra tekrar olay yerine geldi. 

Sahibini alarak gelen erkek at, dişisinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Atların bu halini görenler ise gözyaşlarına boğuldu. Erkek at sahibi Şevket Demiryılmaz tarafından bir yere bağlanırken, boynuna ip bağlanan yaralı atı sahibi otlarla kaplı araziye getirdi. Kazayı kaldığı otelin balkonunda iken gören Danimarkalı bir turist, gözyaşları içerisinde olay yerine geldi. Bir yandan ağlayan bir yandan da atın başını okşayan turisti polisler ve belediye görevlileri sakinleştirmeye çalıştı. Yaralı at, olay yerine çağrılan veteriner tarafından iğne ile uyutuldu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 12:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?