1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya'da yat battı!

ALANYA İLÇESİNDE BİR YAT SULARA GÖMÜLDÜ

Alanya ilçesi Konaklı beldesinde, sahilden 700 metre açıkta duran yat aniden sulara gömüldü. Batan yatın sahibi belirlenemedi.

Konaklı beldesinde meydana gelen olayda, gece yarısı el feneriyle yardım istediği öğrenildi. Sabah saatlerinde sulara gömülen yata ulaşmak için bir balıkçı kayığı ve bot ile yürütülen arama çalışmasından henüz sonuç alınamadı. Dalgıçlar tekneye ulaşmaya çalışırken iki metreden sonrasında suyun bulanık olmasından dolayı istenilen ölçüde dalış yapılamadı. Dalgıçlar çapa yardımıyla arama çalışmalarını sürdürdü.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar ve özel dalgıçlar yardımıyla arama çalışmasının sürdüğünü ifade eden Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, "Henüz teknenin kime ait olduğu belirlenemedi, takviye arama kurtarma timi ile aramalara devam edeceğiz. Henüz tekneye ulaşılamadı" dedi. Arama çalışmasını Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Şahin de takip etti. Batan tekneden gece yarısı sahile el feneri ile işaret edildiği öğrenildi.

Sahil güvenlik görevlisi Eser Duman, sahilde düzgün duran bir geminin 15 dakika içinde battığını, durumu Konaklı Belediyesi ve jandarmaya haber verdiğini söyledi.

ALANYA İLÇESİNDE BİR YAT SULARA GÖMÜLDÜ
ALANYA İLÇESİNDE BİR YAT SULARA GÖMÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 15:34:01
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 17:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?