22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanyalı turizmci prensin sponsoru

Antalya’nın Alanya İlçesi’ndeki Goldcity Otel’in sahibi Kerim Aydoğan, Danimarka Prensi Joachim Holger Waldemar Christian’a bir yarış otomobili hediye etti. Prens, kendisine hediye edilen bu özel yarış otomobil ile dört yıl boyunca Cortina Racing Takımı’nda Goldcity adına yarışacak.

Üzerinde sadece, ’Goldcity-Alanya’ yazan yarış otomobili ile hiçbir yarışı kaybetmeyeceğini söyleyen Prens Christian, Aydoğan’a teşekkür etti. Eski otomobil yarışları meraklısı Danimarka Prensi, ülkesinde ağırladığı Aydoğan onuruna, 40 kişinin katıldığı yemek verdi. Danimarka’nın önemli iş adamlarının katıldığı yemekte prens Kerim Aydoğan’a takımın durumu hakkında bilgi verip takıma maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür etti.

Davette konuşan Kerim Aydoğan da Prens Christian’a bu özel daveti için teşekkür etti, Prens’in de içinde bulunduğu Cortina Racing takımına sponsor olmanın bir gurur olduğunu ifade etti. Yine davette bulunan Goldcity Satış Müdürü Güzide Gökçeoğlu yemeğe katılan tüm misafirlere Alanya ve Türkiye turizmini tanıtıcı broşürler dağıttı.

Ayrıca Kerim Aydoğan, Prens Christian’a altın Goldcity tabağı ve özel yapım ipek halı hediye etti. Prens bu hediyelerin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve özenle saklayacağını belirtti.

...
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 05:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?