21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alanyasporlu futbolcular taburcu oldu

Antrenman yaptıkları sahanın yakınına yıldırım düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan Alanyasporlu futbolculardan Hakan, Önder ve Sefer de bu sabah taburcu edildi.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri bünyesindeki Zimbitlik sahasında antrenman yaptıkları sırada, sahanın yaklaşık 20 metre yakınına düşen yıldırımın çekim alanında kalan ve kalp ritmleri bozularak bilinçleri kapanan Alanyasporlu futbolcuların tedavisi tamamlandı. 

Dün akşam taburcu edilen Kenan İmirhan, Önder Aslan ve Muharrem Vatansever adlı futbolcular ile malzemeci Mehmet Çetin'in ardından geceyi hastanede geçiren Önder Dalkıran, Hakan Hacıbektaşoğlu ve Sefer Dursun da bu sabah yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi. Futbolculara birer hafta süreyle iş göremez raporu verildiği öğrenildi.

Alanyaspor Genel Menajeri Mevlüthan Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, yıldırım düşmesinden etkilenerek hastaneye kaldırılan 6 futbolcuyla malzemeci Mehmet Çetin'in taburcu edildiklerini, sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Alanyasporlu futbolculara pazar gününe kadar izin verildiğini bildiren Çavuşoğlu, bu süre içerisinde takımın antrenman yapmayacağını kaydetti.

Çavuşoğlu, yarın oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçıyla ilgili erteleme isteklerine Futbol Federasyonundan olumlu yanıt geldiğini, maçın daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacağını belirtti.


a.a
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 13:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?