7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alanya'ya Slovakya ilgisi

Bratislava'da düzenlenen fuara katılan Alanya Turizm Tanıtım Vakfı'nın standı büyük ilgi gördü. Stand sorumlusu Ingrid Altınçekiç, "Alanya'ya gösterilen ilgi bizi memnun etti" dedi. 

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), 2007 fuar takviminde yer alan fuarlara katılmaya devam ediyor. Katılım gerçekleştirilen fuarlarda Alanya standına gösterilen ilgi, turizmcileri de memnun etti. 18-21 Ocak tarihleri arasında düzenlenen "ITF Slovakiatour-Bratislava-Slovakya" fuarına Alanya adına katılan ALTAV üyesi Ingrid Altınçekiç, 2007 turizm sezonu için umutlu olduklarını söyledi. 

Altınçekiç, "Fuara katılım oldukça yüksekti. Özellikle Alanya'nın gördüğü ilgi bizi çok memnun etti. Tanıtım amacıyla standımızda yer alan malzemelerimiz büyük beğeni topladı. Özellikle takvimlerimizden bolca dağıttık. 8 dilde basılmış olan ve içinde Alanya'nın tarihi, doğası, günlük ve gece yaşamı, dağları, nehirleri gibi bazı özellikleri hakkında bilgi veren 'Pocket Guide' dediğimiz küçük kitapçıklar da yoğun ilgi gördü. Fuara gelen ziyaretçiler, Alanya ile ilgili olumlu bir havaya sahiptiler. Bu fuarların 2007 turizm sezonu için olumlu katkıları olacak" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 11:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?