22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alanya'yı karıştıran tecavüz!

ALANYA'DA TECAVÜZ İDDİASI

Alanya ilçesinde, üç kişi tarafından zorla kaçırılarak tecavüze uğradığını iddia eden A.S. polise başvurdu.

İddiaya göre, Alanya'nın Keykubat Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yürüyüş yapan A.S. (26), yanına yaklaşan üç kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildi.

A.S., dağlık bir alana götürülerek tecavüze uğradı. Polise müracaat eden A.S., ifadesinde, "Beni araçtan indirerek önce dövdüler sonra tecavüz ettiler. Ben bağırınca koli bandıyla ağzımı kapatarak etkisiz hale getirdiler. Daha sonra iki cep telefonumu ve cüzdanımdaki 110 TL parayı alarak beni dağ başında bırakarak araçlarına binip gittiler.

20 dakikalık yürümenin ardından ana caddede bir araç durdurarak yardım isteyip karakola geldim" dedi. A.S., ayrıca ifadesinde kendini 'metroseksüel' olarak tanımladı.

Laboratuvar teknisyeni A.S., ifadesi alındıktan sonra Alanya Adli Tıp Kurumu ve Alanya Devlet Hastanesi'nde muayene edildi. Rapor hakkında bilgi alınamadı. A.S. daha sonra Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na ifade vermek için Alanya Adliyesi'ne getirildi. Laboratuvar teknisyeni A.S.'ye tecavüz eden üç kişinin kimlik tespiti ve arama çalışması başlatıldı.

ALANYA'DA TECAVÜZ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 17:06:00
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 17:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?