21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Aldatılan kadın dehşet saçtı

Antalya'da 35 yaşındaki Arzu Üzümcü, kendisini aldattığını öne sürdüğü kocası Remzi Üzümcü ve sevgilisi Hatice Karabudak, kardeşi Hasan Hüseyin Karabudak ile işyerinde çalışan 13 yaşındaki Kaan Ozan Maltepe'yi silahla yaraladı.

Olay, saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 9 yıldır evli olan 2 çocuk annesi Arzu Üzümcü, kendisini aldattığından kuşkulanan eşi kocası Remzi Üzümcü'nün işlettiği tavernaya gitti. burada eşi ile tartışan Arzu Üzümcü, berinde getirdiği tabanca ile dehşet saçtı.

Arzu Üzümcü'nün tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği kocası Remzi Üzümcü ile sevgilisi olduğu öne sürülen Hatice Karabudak, kardeşi Hasan Hüseyin Karabudak ve işyerinde çalışan 13 yaşındaki Kaan Ozan Maltepe çeşitli yerlerinden yaralandı. kargaşadan yararlanan Arzu Üzümcü, bindiği ticari taksi kaçmaya çalışırken, olay yerine 500 metre mesafede polisler tarafından yakalandı.

Saldırıda yaralanan 4 kişi, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Antalya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Göğsünde 2 kurşun yarası bulunan Hatice Karabudak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


a.a
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 09:17:59
Güncelleme :10 Ekim 2006 Salı 10:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?