1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ali Gürbüz Büyükşehir'de

Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kırkpınar’da başpehlivanlık hedefi doğrultusunda başarılı güreşçi Ali Gürbüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gürbüz, tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Antalya’ya altın kemeri getirmek istediğini söyledi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz ve Güreş Takımı Sorumlusu Servet Yıldız’ın katıldığı törende, Ali Gürbüz kendisini Büyükşehir Belediyesporlu yapan imzayı attı. Kulüp Başkanı Recep Tokgöz, 8 branşta faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyespor’un atılım içinde olduğunu söyledi. Tokgöz, bu bağlamda güreşte de Servet Yıldız sorumluluğunda yeni bir yapılanmaya gidildiğini anlattı.

Recep Tokgöz, Kırkpınar’da başpehlivanlık hedefleri doğrultusunda başarılı güreşçi Ali Gürbüz’ü Ankara Adaletspor’dan transfer ettiklerini kaydetti. Başkan Tokgöz, “Ali Gürbüz’ün Kırkpınar’da başpehlivanlığı Antalya’ya getireceğine ve altın kemeri Başkanımız Mustafa Akaydın’a vereceğine inanıyoruz. Kendisine güvenimiz tamdır” dedi.

Büyükşehir Belediyespor adına güreşmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ali Gürbüz, “Artık bonservisimle birlikle Büyükşehir sporcusuyum. Amacım 29 Haziran- 5 Temmuz tarihleri arasında 648’ncisi yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri Antalya’ya kazandırmak” diye konuştu.

Güreş Takımı Sorumlusu Servet Yıldız da Güreş Takımı’nda 40 lisanslı güreşçi bulunduğunu belirterek, “Kırkpınar hazıklıklarımızı Korkuteli’nde çok sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Oldukça iddialı bir takım yarattık. En az 6- 7 boyda birincilik bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 18:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?