22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ali Gürbüz Türkiye ikincisi

ALİ GÜRBÜZ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreşçisi Ali Gürbüz, hafta sonu Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Türkiye Büyük Erkekler Serbest Güreş Kulüplerarası Federasyon Kupası’nda ağır sıklette Türkiye ikincisi oldu.

2009-2010 sezonu için yeni bir yapılanmaya giren Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, meyvelerini toplamaya başladı. Takım sorumlusu olarak Servet Yıldız’ın getirildiği takıma, Ankara Adalet Spor’da güreşen Ali Gürbüz transfer edilmişti. 648’inci Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde başpehlivanlıkta üçüncü olarak kulübüne madalya getiren Gürbüz, bir başarıya daha imza attı. Ali Gürbüz, Türkiye Büyük Erkekler Serbest Güreş Kulüplerarası Federasyon Kupası’nda Türkiye ikinciliğini elde ederek, Antalya’nın gururu oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Güreş Takımı Sorumlusu Servet Yıldız, “Ali Gürbüz Federasyon Kupası’nda kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek başarılı bir dereceye imza attı. Kendisini kutluyorum. Çalışmalarımıza antrenörümüz Hasan Aydın sorumluluğunda devam ediyoruz. Bundan sonra katılacağımız güreş müsabakalarında da derece almaya devam edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 18:54:02
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 22:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?