22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ali Turan Antalyaspor'da

ALİ TURAN MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'DA

Medical Park Antalyaspor, Galatasaraylı Ali Turan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Galatasaray'dan bonservisini alarak Antalyaspor'u tercih eden Ali Turan ile 2.5 hafta önce görüşmeye başladıklarını söyledi.

Başkan Akıncıoğlu, Ali Turan ile önceden görüştüklerini ve kulübü ile olan sorunu çözmesini beklediklerini söyleyerek, "Galatasaray, Ali Turan'la ilgili önemli tasarruflarda bulundu. Bugün kalitesini, kişiliğini ispatlamış, çok yetenekli bir isimle anlaştık. Kendisi bugüne kadar şanssız günler geçirdi. Artık, o günler geride kaldı. Medical Park Antalyaspor forması ile gerçek kimliğini ortaya koyacaktır. Kendisi burada yeni bir sayfa açmıştır. Bu anlaşmanın hem kendisine, hem de Medical Park Antalyaspor'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Çok şanssız bir dönemde Galatasaray'a gittiğini ifade eden Ali Turan, "Beni eleştirenler oldu. Tüm bunlar geride kaldı. Medical Park Antalyaspor'da 1,5 yıl boyunca elimden gelen mücadeleyi sergileyeceğim. Mehmet hoca ve camia olarak bütünleşmiş bir kulüp. Hem benim, hem de Antalyaspor için hayırlı olsun" diye konuştu.

Gazetecilerin bir sorusu üzerine, Galatasaray'da kupa ve lig maçları dahil 15 maçta forma giydiğini belirten Ali Turan, "Benim mevkiim stoper. Ama ben Galatasaray'da sağ bekte görev yaptım. Yani görev yerimde oynamadım. Büyük takımların beklentileri de büyük oluyor. Ama bu Anadolu kulüpleri için geçerli değil. Mehmet hocam bana ne görev verirse onu yaparım. Ama benim asıl mevkiim stoper" şeklinde konuştu.

Yeni transfer Ali Turan, imza törenin ardından Medical Park Antalyaspor formasıyla gazetecilere poz verdi.

ALİ TURAN MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 14:56:00
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 15:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?