16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Alkol kurbanı gence veda

ALKOLDEN ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya'da, 'Oktoberfest' adı verilen festivalin ardından arkadaşının evinde alkol alıp sabah saatlerinde ölü bulunan üniversite öğrencisinin cenazesi Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Almanya'nın Bavyera Eyaleti'ndeki Münih kentinde yapılan 'Oktoberfest' adı verilen festivalin Antalya'da düzenlenen benzeri etkinliğinde eğlenen ardından da kendisi gibi üniversite öğrencisi Abdurrahman Yaşar Namlı, Umut Ayhan ve Servet Erkmen ile buluşup evde içki içip sabah saatlerinde evde ölü bulunan ABD'de üniversite eğitimi alan Ahmet Anıl Durmaz'ın cenaze namazı Muratpaşa Camiinde kılındı.

Cumhuriyet Başsavcısı Osman Vuraloğlu, Antalya Baro Başkanı Zafer Köken, baba Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi eski Başkanı Fikri Durmaz, anne Aynur Durmaz ve çok sayıda yargı mensupları cenaze namazında saf tuttu. Cumhuriyet Başsavcısı Vuraloğlu, tatil için Antalya'ya gelen ve arkadaşı Abdurrahman Yaşar Namlı'nın Meltem Mahallesi Kepez Elektrik Sitesi 1'inci Blok 9'uncu katta bulunan evinde ölü bulunan Anıl Durmaz'ın otopsi raporunun İzmir'e gittiğini ve kesin nedenin bilinmediğini ifade etti.

Raporun gelmesinin 1 ayı bile bulabileceğini belirten Vuraloğlu, alkol üzerinde durduklarını söyledi.Vuraloğlu, gazetecilere de görüntü almaması yönünde tembihte bulundu.

Üniversite öğrencisi Anıl Durmaz, kılınan cenaze namazı sonrası Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Durmaz'ın birkaç gün önce bady fitness salonuna yazıldığı ve alkolle beraber vücut geliştirmede kullandığı ilacın kalp krizini tetikleyebileceği iddia edildi.

ALKOLDEN ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ
ALKOLDEN ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2010 Pazar 14:43:00
Güncelleme :26 Eylül 2010 Pazar 17:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilara pekcan IP: 78.175.3.xxx Tarih : 28.09.2010 08:42:09

bay akaydın Antalyayı 2 senede ne hale getirdin . sen insan olsan böğle bir yorum yapmazdın . rezaletin böğlesi yok Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın bir gencin alkol komasıyla ölümünün ardından tüyler ürperten bir yorum yaptı. Gencin ölümünden hiçbir sorumluluk duymadığını söyleyen Akaydın, 'Bir insan alkolün nasıl tüketileceğini bilmiyor da, komaya girip ölüyorsa bu kendi sorumluluğudur' ve seneye daha büyük bir festival düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

Geçen sene aynı festivalde güvenlik zafiyeti yüzünden bir Alman turist bıçaklanarak öldürülmüştü. Alkollü İçkilerin Satışına dair yönetmeliğine göre; Halka açık alanlarda bedava içki dağıtılamıyor.

Almanya'daki bira üreticilerinin hasat bayramının, Antalya'da kutlanması ve bu konuda bir festival düzenlenmesinin hangi sosyal ihtiyaca cevap verdiği de merak edilen sorular arasında