21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alkollü sürücü polisi alarma geçirdi

Edinilen bilgiye göre, İller Bankası Kavşağında devriye görevi yapan polis ekibinin dur ihtarlarına uymayarak kaçmaya başlayan 07 VU 413 plakalı otomobil bir süre sonra polise izini kaybettirdi. Ancak alkollü olduğu ileri sürülen sürücünün kullandığı otomobil kontroldan çıkıp takla atınca çevredeki vatandaşlar tarafından yardım edilmek istendi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçmayı başarırken, hafif yaralanan ikisi kadın 3 kişi, ismi açıklanmayan bir vatandaş tarafından hastaneye götürülmek istendi. Ancak polis, bu defada kaza yapan araçtaki yolcuları alan 07 ASH 33 plakalı araç için alarma geçti. Kaçakların araç değiştirdiğini düşünen polis, ktent merkezi Falez Otel Kavşağını trafiğe kapatıp aracı ve içindekileri kıskıvrak yakaladı.

İfadeleri alınmak üzere, Bahçelievler polis merkezine götürülen şahıslar önce sağlık konrolü için Sema Yazar Sağlık Merkezine gönderildi. Şahıslar, Burdur’dan gezmek için Antalya’ya geldiklerini, ancak kimlikleri olmadığı için polisin dur ihtarına uymadıklarını iddia ettiler. Yakalanan şahıslar aracı kullanan sürücünün alkollü olduğu için kendilerini dinlemedini de iddia ettiler.

Olayda sadece yaralı oldukları için yardım etmek amacıyla aracına aldığı üç kişi sebebiyle ifadesi alınan ve ismi açıklanmayan araç sürücüsü ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2004 Çarşamba 12:52:21
Güncelleme :8 Eylül 2004 Çarşamba 19:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?