7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alkollü sürücü zor anlar yaşattı

Antalya'nın Alanya ilçesinde direksiyon başında alkol alan bayan sürücü polise zor anlar yaşattı. Bir taraftan birasını yudumlayan bayan sürücü diğer taraftan aracından inmemekte ısrar ederek polislerle pazarlık yaptı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde direksiyon başında birasını yudumlayan alkollü kadın, trafik polislerinin araçtan inmesini istemesi üzerine araçtan inmeyeceğini söyleyerek polislerle uzun süre pazarlık etti.Atatürk Caddesi üzerinde görevli polis ekibi, kırmızı ışıkta bekleyen N.D. (32) yönetimindeki otomobili fark ederek durdurdu.

Otomobilini kenara çeken ve birasını içmeye devam eden N.D. önce kendisini araca kilitledi ve dışarı çıkmayacağını söyledi. Bunun üzerine olay yerine çekici çağrıldı. Otomobiline zarar geleceğini iddia eden kadın, görevli polislere otomobilinin çekilmesine izin vereceğini ancak kendisinin de otoparka gelmek istediğini söyledi. Otomobil polis tarafından otoparka çekilirken, alkollü sürücü N.D. ise elindeki bira şişesini göstererek, "Ben alkolü seviyorum" dedi.

Polisin uzun uğraşı sonucu ikna olmayan kadın daha sonra bir polis memurunun aracı kullanamasını kabil ederek aracıyla birlikte polis merkezine gitti. Bayan sürücü otomobilinde bira içmeye devam ederek etrafındakilere öpücük gönderdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 15:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?