21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alman çift tapınakta evlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesine tatile gelen 7 yıllık nişanlı Alman çift, Side Apollon Tapınağı'nda kıyılan nikahla evliliğe ilk adımı attı.

Almanya'dan evlenmek üzere Türkiye'ye gelen Alman Torsten Beering (38) ve Sabine Kaldevey (37), Side Apollon Tapınağı'nda kıyılan nikahla dünya evine girdi. Manavgat'ta Venüs Otel'de tatil yapan çift, 20 yıllık arkadaşlıklarını evlilikle noktaladı.
Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak'ın da katıldığı nikah töreninde İlçe Nüfus Müdürü Şefi Ali Keskin, Alman çiftin nikahını kıydı.

Romantik bir havada geçen nikah töreninde, turizmci Yaşar Çinkılıç damadın nikah şahitliğini yaparken, Alman dostları Gerd Fleischer de gelinin şahitliğini yaptı. Nikahı kıyan Nüfus Şefi Ali Keskin, evlilik cüzdanını gelin Sabine'ye vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi. Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak da çifte Side'de nikah kıydıkları için teşekkür ederek mutluluklar diledi.

Gelin ve damada nikah yüzüklerini gelinin üvey babası Michael Mirus takarken, gelin Sabine'nin annesi Angelika Mirus'a sarılarak mutluluk gözyaşları döktü. Venüs Otel'de çifte şampanya ikram edilirken bir de fasıl sürprizi yaptı. Fasıl eşliğinde oynayan çift bir süre de öpüşerek, mutluluklarını gizlemediler. Mutlu oldukları gözlenen çift, "Side'ye dördüncü gelişimiz. Geçen yıl geldiğimizde Side'de evlenmeye karar verdik. Bu işi organize edenlere çok teşekkür ediyoruz. Türk insanı çok sıcakkanlı ve misafirperver. Burada olmaktan mutluyuz" dediler.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 10:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?