22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alman çiftin hastaneye anlamlı bağışı

Alman Honen çifti, Alanya Devlet Hastanesi’ne 2 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Yeni yapılan Poliklinik binası için de 40 adet elektrikli yatak sözü verdi. Çift, bugüne kadar 25 tekerlekli sandalye bağışladı.

5 yıl önce tatil için Alanya’ya gelen ve daha sonra ev alarak her yıl 3 ay ilçede kalan Alman Honen çifti, yaptığı bağışlarla tanınıyor. Almanya’da bir sağlık kuruluşunda çalışan Klarus Dieter Honen ve eşi Aleman Dieter Honen, her yıl Alanya’ya tatile geldiklerini ve yanlarında da tekerlekli sandelye getirdiklerini belirtirken, bu sandelyeleri ihtiyaç sahiplerine bağışladıklarını söylediler. Bugüne kadar 25 tekerlekli sandalye getirdiklerini açıklayan çift, tatil için geldikleri Alanya’ya yanlarında 2 adet tekerlekli sandalye daha getirdi. Alman çift, getirdikleri 2 adet tekerlekli sandalyeyi Alanya Devlet Hastanesi’ne bağışladı. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran, çifte teşekkür etti.

Honen çifti, Alanya’ya bir sonraki gelişlerinde hastanenin yeni yapılan poliklinik bölümü için 40 adet elektrikli yatak getireceklerinin de sözünü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2005 Çarşamba 21:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?