22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alman firma yolcuları perişan etti

İnterflug Hava Yolları ile Almanya’ya gidecek olan ancak şirketin uçaklarının havalanmaması sebebiyle 4 gündür Antalya’da mahsur kalan turistlerin endişeli bekleyişleri sürüyor.

Sabah saatlerinde Barınaklar semtindeki otellerinden bavullarını toplayıp otele ait bir otobüsle önce Alman Konsolosluğu’na giden Alman uyruklu turistler, yetkililerle yaptıkları görüşmede bir sonuca ulaşamadı.

Daha sonra otobüsle havalimanına giden turistlerin havalimanındaki bekleyişleri sürüyor. Turistler, ülkelerine dönememeleri halinde yine farklı otellerde konaklayarak dönüş için beklemeye devam edecek.

Antalya’da bir haftadan bu yana tatil yaptıklarını ancak bilet aldıkları İntirflug şirketinin uçuşlarını durdurmasıyla şok olduklarını söyleyen turistler, "Biz normal şartlarda 2 gün önce ülkemizde olacaktık. Birçoğumuz hafta başı olan bugün işe başlayacaktı, ama şimdi elimizde bilet olmasına rağmen ülkemize dönemiyoruz" dediler.

Havalimanında dış hatlar terminalinin önünde kendilerine ulaştırılacak güzel bir haber bekleyen turistlerden bazılarının, otelden ayrılırken yanlarına aldıkları ekmekleri yedikleri gözlendi. Bazı turistler ise aileleriyle telefonla görüşürken gözyaşlarına hakim olamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 17:05:34
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 13:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?