8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alman gence tahliye yok

Antalya'da, bir İngiliz kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Alman M. W., özgürlüğüne kavuşamadı. Duruşma, İngiliz kızdan gelmesi beklenen ifade ile doktor raporu gelmediği için 28 Eylül tarihine ertelendi.

M W'nin anne ve babası üzgün olarak adliyeden ayrıldı. M. W'nin serbest bırakılmasını bekleyen Alman basını hayal kırıklığına uğradı.

Önceki haber

Antalya'daki tatili sırasında 13 yaşındaki İngiliz C.M'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Alman B.M.W'nin yargılandığı davanın dördüncü duruşması başladı.

Alman gencin de bulunduğu, Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi'nin zırhlı nakil aracı, erken saatlerde adliyeye geldi. Duruşma için Alman B.M.W'nin annesi Martina ve babası Ralf Jahns W, avukatları Ahmet Ünal Ersoy, Şükrü Enhoş ve Mehmet İplikçioğlu ile Alman avukatlar da adliyeye geldi ve dördüncü duruşma, tarafların avukatları ve Alman ailenin de katılımıyla 1. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

Yayın yasağı nedeniyle Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla daha önceki duruşmalarda alınan geniş güvenlik önlemlerinin kısmen esnetildiği gözlendi. Önceki duruşmada adliyenin 100 metre uzağında bekleyen medya mensuplarının, bahçenin dış kapısına kadar yaklaşmalarına izin verildi. Alman medyası, duruşmaya büyük ilgi gösterdi. 

 

AA / İha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 12:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?