22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alman Marco anılarını yayımladı

Antalya’da geçen yıl tatil yaparken 13 yaşındaki bir İngiliz kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan 17 yaşındaki Alman genci Marco W., anılarını kitap halinde yayımladı.

MARCO W. nun anıları, Hamburg kentindeki "Kinderbuch Verlag" adlı yayınevi tarafından yayımlandı. Kitap, "Marco W.- Türk Cezaevindeki 247 Günüm" adını taşıyor.

Kitaplar alıntılar yapan Bild gazetesi, haberi birinci sayfadan, "Marco döktürdü" başlığıyla verdi.

Gazetenin iç sayfalarında yer alan yazı dizisinde Marco W., adı "Carolina" olarak değiştirilen İngiliz kızı Charlotte M. ile yaşadıklarını anlatırken, İngiliz kızının kendisini bir otel odasında "baştan çıkarttığını" iddia ediyor.

Charlotte M. ile bir diskotekte tanıştığını, 15 yaşında olduğunu öğrenince çekingen davrandığını belirten Marco, ancak kızın kendisini bir gün kızkardeşi ve İngiliz arkadaşıyla birlikte otel odasına davet ettiğini ve yatmak istediğini iddia ediyor.

Olaydan sonra odasına giderek uyumaya çalıştığını kaydeden Marco W., ertesi gün Charlotte M. ile konuşmaya karar verdiğini, gece sık sık uyandığını, ancak kızın annesine, tecavüze uğradığına dair yalan söylediğini savunuyor. Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi, dünkü duruşmada Marco W. hakkındaki davayı gelecek yılın nisan ayına ertelemişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 09:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?