21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alman sanatçılar Antalya'da klip çekiyor

Türkiye'de bir çok sanatçı klip çekimi için milyarlarca lira para harcayarak uzak ülkelerdeki plajlara giderken, Alman sanatçıların tercihi ise Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki plajlar oldu.

Alanya'nın uçsuz bucaksız plajları son yıllarda Avrupalı sanatçıların klip mekanı oldu. Alman ve İskandinav sanatçıların başını çektiği bir çok şarkıcı klip çekimi için Alanya'ya geliyor. Alman pop sanatçısı Peter Lorenz'de yeni çıkan kasetinde yer alan 2 şarkının klip çekimi için Alanya'ya geldi. Almanlar'ın ünlü BV Film Stüdyosu ekibi ile birlikte Mahmutlar Beldesi'ne gelen Pop şarkıcı Peter Lorenz, 2 haftadır klip çekimi yapıyor.

Klip yönetmeni Thomas Lünger, Alanya ve beldelerinde klip çekimleri için çok güzel doğal alanların olduğuna dikkat çekerek, "Alanya'ya klip çekimi için 4. gelişimiz. Bu çekimler ile Alanya'nın tanıtımına da faydalı olduğumuz kanaatindeyim. Plajlarınız klip çekemi için çok güzel. Alanya ve çevresi tam bir tarih ve doğa harikası. Tekrar çekimler için buraya geleceğiz. Yapılan bu çekemler Almanya'da ve Avrupa'da bir çok müzik kanallarında yayınlanacak. 6 hafta sonra Peter Leranz için çektiğimiz klip, başta MTV olmak üzere Viva gibi Avrupa'nın önemli müzik kanallarında yayınlanmaya başlanacak" dedi.

İlk kez Alanya'ya geldiğini ve hayran olduğunu söyleyen Pop Müzik şarkıcısı Peter Lorenz, "Burada gördüğüm ilgi ve misafirperverlik beni hem şaşırttı hem de memnun etti. Alanya çok güzel bir doğa örtüsüne sahip. Denizi, güneşi ve havası müthiş. Bundan sonraki bir kaç şarkıma klip çekmek için yine Alanya'ya geleceğim. Ancak bu kez ailemi de getireceğim. Mutlaka Alanya'yı görmelerini istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 15:34:20
Güncelleme :2 Temmuz 2005 Cumartesi 13:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?