1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alman tekvandocular nefes kesti

Kamp için Antalya'ya gelen Alman tekvandocular Beach Park'ta gösteri yaptı. 6 yaşındaki minik tekvandocular kırdıkları tahtalarla, hocaları ise performanslarıyla nefes kesti.

Kamp için Dünyanın çeşitli bölgelerinden sporcu ağırlayan Antalya şimdilerde Alman tekvandoculara ev sahipliği yapıyor. Almanya'nın Bavyera Eyaleti'nde tekvando eğitimi alan ve aralarında doktor, aşçı, yüksek yargıç, firma müdürlerinin de bulunduğu 70 kişilik grup, Beach Park'ta gösteri yaptı.

Farklı kuşaklardan tekvandocuların, hocaları Peter Horger gözetiminde yaptığı gösteri adeta nefesleri kesti. Gösteri sırasında doktor tahtaları kırarken, aşçı da yaptığı hareketlerle göz doldurdu. Gösteride 6 yaşındaki küçük tekvandocular uçan tekmelerle tahtaları kırdı, hocaları ise geleneksel tekvandonun inceliklerini sergiledi. Yaptıkları hareketlerle erkeklere taş çıkartan bayanlar ise, kap-kaç rolüne giren erkekleri etkisiz hale getirdi.

Kamp hakkında bilgi veren organizatör Atilla Taşbaşa, "Yaklaşık 4 yıldan buyana tekvando kampları organize ediyoruz. Bu yıl kamp yapmak üzere yaşları 6 ile 58 arasında değişen 70 kişilik bir grup getirdik. Tekvandocular burada hem tatil hem kamp yapıyorlar. Antalya kamp için çok uygun olduğu için son iki yıldır buraya geliyorlar" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 17:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?