21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Alman turiste tecavüz iddiası

Alanya'da Alman uyruklu bir turist, tecavüze uğradığı iddiasıyla polisten yardım istedi. 

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece saat 04.00 sıralarında Obagöl Beldesi Dadaşlar Caddesi üzerinde bir oto kiralama şirketinde meydana geldi. İddiaya göre oto kiralama firmasında çalışan A.S. diskoda tanıştığı Brıgıtte Ingeborg Schwan adlı kadını motosikletine alarak işyerine götürdü. 

Burada alkol aldıktan sonra Schwan'a zorla tecavüz ettiği iddia edilen A.S. kadını kapıdan dışarı çıkarttığı ve ardından olay yerinden ayrıldığını öğrenildi. Daha sonra polise başvuran Brıgıtte Ingeborg Schwan tecavüze uğradığını ileri sürerek polisten yardım istedi. Hastanede doktor tarafından kontrolden geçirilen kadının cinsel organında yırtıkların meydana geldiği ve zorlama izlerine rastlandığı öğrenildi. Olay sonrası kayıplara karışan A.S. ise polis tarafından aranıyor.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 09:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mine ok IP: 87.91.52.xxx Tarih : 19.10.2006 00:50:20
bunlar ne demek oluyor bu ne terbiye bu nasil insanlik bunlar bize yakismayan seyler bir turk olarak o kisiyi yakalayip omur boyu hapis cesasi hak ediyor ama malesef tr de olmicak bir sey .bir bayana nasil boyle yapabiliyorlar belkide kafalarinda bos ver nasil olsa turist mi diyorlar tek sozum allah sizi bildi gibi yapsin ve bunu sidetle kiniyorum ve buna insan diyemem.