22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alman turistler Kemer'e dönecek

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Alman turistlerin tatil merkezi olarak tekrar Kemer'i tercih edeceklerini söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer'in tanıtımı ve pazarlanması için geçtiğimiz hafta içinde 3 gün boyunca Avrupa-Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner ile birlikte Almanya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Şeker, Avrupa'nın en büyük seyahat acentesi Zinciri Qualitiy Travel Alliance'si (QTA) genel merkezini de ziyaret etti.

Ziyaretinin çok verimli geçtiğini belirten Şeker, "QTA Alliance birliği içinde faaliyet gösteren RTK'ya bağlı 3 bin seyahat acentesi şimdi Kemer satışlarını görsel bir şölenle destekleyecek. RTK seyahat acentelerinin çok çeşitli kampanyalar ile Kemer bölgesini Alman pazarında kapsamlı tanıtıp müşterilere sunacaklar. Kısacası Almanlar Kemer'e tekrar dönecek" dedi.

Şeker, yıllık 4 milyar euro'luk tatil satışı gerçekleştiren RTK'nın Başkanı Thomas Bösl'i Kemer'e davet ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Teknik bir pazarlama ekibi ile 16 Temmuz'da Kemer'e gelerek bazı görüşmeler yapacaklar ve Kemer'i kendilerine daha yakından tanıtma fırsatı bulacağız. Özellikle kış turizmini de canlandırmak için tur operatörleri ile değişik ve yeni programlar gerçekleştirilerek yeni bir Kemer heyecanı yaratacağız."

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 13:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?