16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Alman turistler taburcu oldu

ANTALYA'DA ALMAN TURİSTLERİN KAZA GEÇİRMESİ

Manavgat'ın Çolaklı beldesinde, iki aracın çarpışması sonucu yaralanarak hastanelere kaldırılan 1 şoför olmak üzere 8 Alman, 1 Polonyalı turistten 4'ü taburcu oldu.

Antalya'nın Manavgat İlçesi Çolaklı beldesinde, oteller bölgesinden Çolaklı istikametine giden İsmet Coşkun yönetimindeki 07 S 8256 plakalı tur midibüsü ile turizm yolunda Gündoğdu istikametine hareket eden Ahmet Aktur yönetimindeki 07 LAT 51 plakalı Gündoğdu minibüsü jandarma kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 8 Alman turist ve minibüs şoförü Ahmet Aktur yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralanan 6 Alman turist Side Anadolu Hastanesine, 3 Alman turist Side Bilgi Hastanesi'ne, şoför Ahmet Aktur ise Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BİLGİ HASTANESİNDE YATANLAR

Kazanın ardından Bilgi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan 63 yaşındaki öğretmen Selzer Hary, ev hanımı eşi 59 yaşındaki Alice Selzer, 38 yaşındaki Anja Wieditz'in tedavileri devam ediyor. Hastanede tedavi gören yaralıların durumlarının iyi olduğu ve kısa süre sonra taburcu edilecekleri belirtildi. Hastanede gazetecilerin sorularını cevaplayan Anja Wieditz'in kasap eşi Dirk Wieditz, Almanya'da kısa bir süre yardım ve kurtarma eğitimi aldığını ve bu bilgilerin kazanın ardından yaralıları kurtarma noktasında oldukça faydalı olduğunu söyledi.

SİDE ANADOLU HASTANESİNDE YATANLAR

61 yaşındaki Jürgen Michalz ve 59 yaşındaki Sibylle, 70 yaşındaki Walter Wolfgang Eugen Ebner, 46 yaşındaki Jamina Dylus isimli Alman turistler taburcu oldu. 37 yaşındaki Miriam Staar isimli Alman ve 29 yaşındaki Magdalena Jolanta Jalocha isimli Polonyalı turistin tedavileri sürüyor.

ANTALYA'DA ALMAN TURİSTLERİN KAZA GEÇİRMESİ
ANTALYA'DA ALMAN TURİSTLERİN KAZA GEÇİRMESİ
ANTALYA'DA ALMAN TURİSTLERİN KAZA GEÇİRMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2010 Pazar 16:11:02
Güncelleme :26 Eylül 2010 Pazar 17:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?