21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Almanlar'ın galibiyet sevinci

Antalya'da tatil yapan Alman turistler, Almanya ile Türkiye arasında oynanan 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını kaldıkları otelde izledi.

Alman turistler, takımlarının maçı 3-1 kazanmasına sevindi. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile Türk Telekom Arena'da oynadığı maçı Antalya'nın Kundu Bölgesi Rixos Lares Park otelde tatil yapan Alman turistler, Türk tatilciler ile birlikte dev ekranların karşısında izledi. Otelin lobisine dolduran yüzlerce turist, takımları için tezahüratlar yaparak karşılaşmayı izledi.

Alman turistler karşılaşmanın ilk dakikalarında Türkiye'nin Hamit ile bulduğu pozisyonlarda sıkıntılı anlar yaşasa da, 35. dakikada Gomez'in bulduğu golle sevindi. İkinci 45 dakikaya Almanya Türkiye karşısında 1-0 önde başladı. 66 dakikada Müller takımının 2 golünü bulsa da Hakan Balta 76 dakikada bulduğu golle farkı bire indirdi. Türkiye baskılarını arttırsa da, Almanya 86 dakikada Schweinsteiger ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşma sonunda Alman turistler galibiyetin sevincini yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Alman turistler, Alman futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2011 Cumartesi 13:33:20
Güncelleme :8 Ekim 2011 Cumartesi 13:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?