22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Almanya'dan köy okuluna destek

ALMANYA'DAN KÖY OKULUNA DESTEK

TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Şenay Malbora, Almanya'dan Belek'e tatil için gelen bir bilgisayar yazılım firması üst düzey yöneticilerinin Karacalar Köyü İlköğretim Okulu'nda iyileştirmelerde bulunacaklarını belirtti.

Karacalar Köyü Fatma Pakize Turhan İlköğretim Okulu bahçesinde TEMA Vakfı Manavgat Şubesi Başkanı Şenay Malbora, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve Karacalar Köyü Muhtarı Tayyar Yılmaz’ın katılımıyla projenin tanıtım toplantısı yapıldı.

Karacalar Köyü'ne gelecek olan grubun, Karacalar Köyü İlköğretim Okulu'nun lojmanını düzenleyip boyayacağını, atıl durumdaki Sağlık Ocağı binasını soyunma odasına dönüştürerek, halı saha yapacağını kaydeden TEMA Vakfı Manavgat Şube Başkanı Şenay Malbora, "Almanya'da bulunan bilgisayar yazılım firması, başarılı çalışmalarından dolayı üst düzey yöneticilerini eşleriyle birlikte Belek'e tatile gönderiyor. Ancak tatil için anlaştığı acenteye bir sosyal sorumluluk projesi şartı koymuş. Geçen yıl Sarılar Beldesi'nde gerçekleştirdiğimiz projeden memnun olan acente bize projeyi birlikte gerçekleştirmemizi önerdi. Yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda Karacalar Köyü'nde projenin uygulanabileceğine karar verdik. Acente ve firma yetkilileri de buna onay verdi" dedi.

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ise “Karacalar benim köyüm. Bu köyün bir çocuğu olarak projenin burada uygulanmasından çok mutluyum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 17:58:04
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 18:37:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?