1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Alperenlerden "teröre lanet"

ALANYA'DA

BBP Alanya İlçe Gençlik Kolları tarafından Alanya Kaymakamlığı yanında bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen mitinge, BBP Antalya İl Başkanı Rasim Küçük ile partililer katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan mitingde, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Slogan atarak mitinge destek veren parti üyeleri, ellerinde "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "TBMM'de PKK'lı istemiyoruz", "Kahrolsun PKK", "Hükümet istifa yeter artık" yazılı dövizler taşıdı.

BBP Alanya İlçe Başkanı Mehmet Nazım yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün ülkemizde 100 yıldır süren bir intikam duygusu var. Bu ülkede 35 bin şehit anası var. Dağdan 3-5 vatan haini düze iniyor davul zurnayla karşılıyorlar. Başbakan, Cumhurbaşkanı seyirci kalıyor. Nerede 35 bin şehit anası, babaları, bu vatanın sahipleri. Kimden soracağız bu hesabı."

ALPERENLER BU ÜLKEYİ BÖLDÜRMEZ

BBP Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, barış özgürlük adı altında dağdaki 3- 5 çapulcunun törenlerle alkışlarla zafer işareti ile karşılandığını söyledi. Bu ülkenin tek bir bayrağı olduğunu anlatan Küçük, şöyle konuştu: "Bu ay yıldızlı bayraktır, tek bir dili var Türkçe. Bu millet Türk kalacak. Yıllardır bu milletin üzerinde oyun oynayanlara sesleniyorum. Çok arzuladığı sonsuzluğun sahibine göç etmiş şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun alperenleri bu ülkeyi size böldürmez. Aklınızı başınıza alın."

Antalya'dan yanında getirdiği idamlarda kullanılan urganı poşetinden çıkaran Küçük, şunları söyledi: "Biz bu urganı, bebek katili Apo serbest kalırsa diye kaleye gol atmak için elimizde bekleteceğiz." Miting sonunda partililer sessizce dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 09:47:01
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 12:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?