21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Altın hediyeli dergi aboneliği

Antalya’da yayımlanan “Antalya hayat” dergisi ilginç promosyonlara imza atıyor.


Antalya’da üçüncü sayası çıkan “Antalya Hayat” dergisine abone olan okuyucularının doğum ve evlilik yıldönümlerini bir gün önceden hatırlatacak ve ağırlayacak. Ayrıca derginin www.antalyadahayat.com web sitesine üye olanlar arasından noter huzurunda yapılacak çekilişle her hafta altın armağan edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan derginin kurucusu ve imtiyaz sahibi Aynur Eryılmaz, “İnsanlarımız günlük hayatın koşuşturması içinde özel günlerini unutuyor. Bu da eşler arasında zaman zaman kırgınlığa sebep olabiliyor. Eşinin evlilik ve doğum gününü unutan insanlarımızı bizler dergi olarak düşündük ve gerekli girişimlerde bulunmaya söz verdik.”


İçinde bulunduğumuz ekonomik krizde insanlarımızın gönüllerince geçirebilecekleri bir özel gün yaşamaları için yayın kurulu olarak böyle bir karar aldıklarını belirten Eryılmaz, “Dergimize abone olan okuyucularımızın doğum gününü bir gün önceden abonelerimize hatırlatıyor ve anlaşmalı olduğumuz restaurantlarda sevdikleriyle gönüllerince beraber kutlamalarını sağlıyoruz. Diğer yandan, evli abonelerimizi de aynı tarzda evinden alıyor ve aynı şekilde ağırlıyor ve müzik eşliğinde, romantik bir yemekle yıldönümlerini kutluyoruz . Dergimizin web sitesi olan www.antalyadahayat.com’a üye olanlar arasından her hafta noter huzurunda yapılacak çekilişle bir kişiye altın armağan edeceğiz” diye konuşu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 11:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?