1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Altın Nar güzelini seçti

Kemer Belediyesinin düzenlediği 6. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivalinin dördüncü günü bu kez güzellik yarışmasına sahne oldu.

Geceye sunumlarıyla renk katan Çiğdem Tunç, başarılı performansı ile göz doldurdu. Gecede 2.Miss EU Of Turkey (2.Avrupa Birliği Güzellik Yarışması) /Gala Programı Yarışma başkanı Atilla Kaplakarslan’ın konuşmasıyla başladı. Kaplakarslan yaptığı konuşmasında, Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti.

Kaplakarslan ayrıca Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü sahneye davet ederek, kendisine bir teşekkür plaketi takdim etti. Ve arkasına juri üyelerinin tanıtımına geçildi. Güzellik yarışmasında Jüri üyeliklerini ise Esra Keskinkol, Serap Koç, Fatih Ürek, Aslı Bayar Ulukapı, Salih Güney, Elif Ece Uzun, Edip Önder, Nurcan Sabur, Mine Okudur, Tarık Mengüç, Şehzade Mert, Berkay Göksoy ve Nurettin Soydan yaptı.

Yarışmaya İstanbul’dan Merve İlter, Yağmur Al, Ankara’dan Merve Akman, Merve Özkan,Özgül Çobanyılmaz, Antalya’dan Cansu Ersoy, Gülce Baskın,Erzurum’dan Ayça Özalpay, Kocaeli’den Tuğçe Şentuna,Eskişehir’den Özgün Ersoy, İzmir’den İmge Ay, Eskişehir’den Melike Akan,Bodrum’dan Yağmur Ayaz ve Almanya’dan Aylin Eda Bilgen katıldı.

2.Miss EU Of Turkey /Gala Programı 14 Güzelin mayolu geçişleriyle start alırken, bu geçişlerde güzeller tek tek tanıtıldı. Yarışma bir birinden güzel genç kızların değişik kıyafetlerle sahnede boy göstermeleriyle devam ederken, yarışmaya Kemer halkından büyük bir ilgi olduğu gözlendi. Güzeller Olgunlaşma Enstitüsü Osmanlı giysilerini de alkışlar içerisinde izleyicilere sundular. Yarışmacıların birbirinden güzel olması juri üyelerini zorlarken gecede birinciligi11 numarası ile Merve Akman, İkinciliği 3 numarası ile Aylin Eda Bilgen ve üçüncülüğü de 14 numarası ile Yağmur Ayaz aldı. Bu arada tüm yarışmaya katılan güzellere Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından ay-yıldızlı kolye taktı.

Finalde birinci gelen güzel Türkiye’yi Avrupa’da düzenlenecek olan Uluslararası Avrupa Birliği Güzellik Yarışmasında temsil edecek. Yarışmada dereceye giren güzellerden birinci güzel 5.000 TL., İkinci güzel 3.000 TL. ve üçüncü güzel ise 1.500 TL. nakit para ödülü ve firmalardan çeşitli hediyeler kazandı. Dereceye giren güzellerinden birincinin güzelini tacını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül taktı.

Ayrıca geceye güzel sesleriyle renk katan bir birinden müthiş sesleriyle bir çok ünlü isimde katılırken Asude Cemre İnci,Tarık Mengüç,Zeynep Mansur, Fatih Ürek,Ebru Yaşar,Zerrin Özer ve Murat Erdoğan sahne performansları ve söyledikleri şarkılar ile seyirciyi coşturdular. Yarışma Başkanı Atilla Kaplakarslan tarafından yarışmaya katılan firmalara teşekkür plaketi verildi. Gece yarışma sonuçlarının açıklanması ve seremoni ile son buldu.

Gecede ayrıca festivale desteklerinden dolayı Kemer’li otelcilere, katkılarından dolayı da sanatçılara plaketler verildi.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 11:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?