21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Altın Portakal Film Festivali devam ediyor

 41. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ndeki yarışma filmlerinden ’Ne De Olsa Çocuk’ filminin ekibi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi’ni ziyaret etti.

Filmin yönetmeni Eriş Akman ile oyuncularından Ebru Şahin, Arzu Vandemir, Aliye Mutlu, Mehmet Akman, Zeynep Akman ve Müge Uyan, siteye girişlerinde kurum yetkililerince kapıda karşılandı. Daha sonra yönetim odasında gerçekleştirilen toplantıda film ekibi ve yönetim, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Toplantı sırasında çocuk sitesinin minibüsü başta olmak üzere bazı eksiklerinin olduğunu öğrenen Eriş Akman, bu eksikleri gidermek üzere girişimlerde bulunma ve filmin gişe hasılatından pay sözü verdi.

Toplantının ardından sitede ufak bir gezinti yapan ekip, çocuklarla sohbet etme fırsatı buldu. Bu esnada sitede kalan çocuklar tüm oyunculardan imza aldılar ve fotoğraf çektirdiler. Yaklaşık iki saat süren ziyarette Eriş Akman, çok yararlı bir ziyaret olduğunu, Çocuk Esirgeme yurtlarının sanılanın aksine çok iyi durumda olduğunu, bir iki eksiğin de yardımseverlerin bağışlarıyla çok kısa zamanda giderileceğine inandığını söyledi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 15:52:32
Güncelleme :10 Ekim 2004 Pazar 16:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?